Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отказа да разкрие в прав текст дали през пролетта разградчани ще имат нов треньор, но намекна, че орлите работят именно в тази посока. Изказването си той направи след шампионатното равенство със Славия (1:1).

“Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин, но предстои сега период, в който момчетата да починат, а след това да направят добра подготовка. Преди месеци ви казах, че ще развиваме Станислав Генчев в дългосрочен план. Той е момче с изключителни качества. Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори. Той е в Лудогорец. Още септември месец ви казах, че Лудогорец знае какъв треньор иска. През месеците, които минаха ние сме работили по този въпрос - активно, сериозно… Но когато има нещо официално и ние преценим, че е точният момент, ще го съобщим", продължи директорът при "орлите".

"В момента сигурното нещо е, че ще развиваме и инвестираме в Станислав Генчев. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам”, каза Петричев, който е “за” въвеждането на ВАР в родното първенство. “Одобрявам ВАР. Защо не? Целта е да се намалят напрежението и грешките. Ако ВАР е системата, смятам, че всички биха били доволни от това нещо. Който е компетентен, нека да действа”, завърши Петричев.