Ругантните само надъхват Кирил Десподов да показва най-доброто от себе си на терена, смята легендата на ЦСКА Петър Жеков. Според голмайстор №1 в елита за всички времена ЦСКА все още има минимален шанс за титлата, въпреки загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, която отвори разлика от шест точки в полза на "орлите".
 
Именно Десподов беше в основата на успеха, като изигра много силен мач срещу бившия си отбор. След мача той получи куп обиди от феновете в социалните мрежи. Според Жеков това обаче е контрапродуктивно в случая с Десподов.
 
"Когато те псуват толкова много, ти се надъхваш още повече, както е при Десподов. Десподов и Антон Недялков уж ги продавахме в чужбина, а сега са в Разград и ние взехме едно дърво за тях. Казвах на Гриша Ганчев да не бърза да ги продава, а да ги остави още малко", заяви легендата пред България Днес.
 
Жеков смята, че загубата на ЦСКА в Разград е логична, тъй като отборът не е отправил точен удар във вратата на Лудогорец.
 
"Няма как да победим Лудогорец, като не можем и един път да уцелим вратата. Има още доста мачове до края, ще ни бъде трудно с Локо Пд и Берое. Кой ги брои Левски? Тях ще ги прегазим. Добре поне, че няма да изпаднат, без тях няма да е интересно", каза още бившият нападател.