Бранителят на Лудогорец Игор Пластун сподели своите впечатления след успеха над втородивизионния БВ (Линц) с 1:0 в контролна среща. Единственото попадение в срещата отбеляза Бърнард Текпетей. 

Антон Узунов
25 снимки

 

"Беше много трудно, защото виждате, че времето е много топло. Свършихме работата, която искахме. Не играхме толкова добре, колкото ни се искаше. Работим изключително усърдно по време на тренировките. Добре е да имаш двубои като този. Днес беше много трудно за нас, но свършихме нашата работа. Трябва да мислим какво можем да направим повече. Трябва да работим сега, за да сме в по-добро състояние по време на сезона. В Лудогорец винаги говорим за победите. От утре отново започваме да тренираме здраво, след което имаме още един мач. Нормално е в този период да сме изморени. През първото полувреме ни натискаха и бяхме подложени под напрежение. Австрийските отбори са такива, те са много мощни. Краката ни тежат, но като футболисти имахме своите хубави моменти. И те можеха да реализират, имахме късмет". 

"Хората казват, че сме имали късмет при жребия, но може и противникът да си казва същото. Шансовете преди мача винаги са 50/50. Досега не сме гледали техни мачове и не знаем как играят".