Вратарят на Лудогроец Ренан дос Сантос се изказа много ласкаво за преминалият в Ботафого Рафаел Форстър. Бразилският страж бе потърсен от Lance, за да разкаже за качествата на защитника. Стражът на разградчани е бивш футболист на Ботафого и със сигурност е най-подходящия събеседник по този въпрос.

24 снимки

„Връзката ми с Рафаел Форстър винаги е била много добра. Той пристигна в Лудогорец малко след мен и ежедневието ни с него беше много забавно. Винаги се смеехме, както и с останалите бразилци в тима. Винаги ме питаше за Ботафого, както и за Рио де Жанейро. Надявам се да е щастлив в клуба и да успее да достави радост на феновете. Рафаел има много добри качества“, каза Ренан.

„Феновете на Лудогорец го харесаха заради техническите качества, които притежава. Много малко защитници притежават това, което има Форстър. Винаги съм се замислял на спокойствието, което има, когато борави с топката. Още повече, че в Лудогорец се залага на офанзивен футбол и топката преминава бързо през защитата. Животът продължава и се надявам, че ще бъде много щастлив в Ботафого“, добави още той.

„Форстър е много техничен защитник. Има качества да изнася топката, притежава спокойствие, което се вижда в малко футболисти. Силният му крак е левият и може да играе и като краен бранител. Така че може да помогне на Ботафого на две позиции. Рафаел е отборен играч с добър характер. Ще ни липсва, но със сигурност ще добави много качество на Ботафого. Надявам се да успее“, отново се изказа ласкаво Ренан.

„Рафаел веднага ще се впише в отбора, защото уважава клуба и всички. Той е много добър човек и ще помогне много по този начин, както и на терена. Щастлив и е много мотивиран“, заяви вратарят на Лудогорец.