Преминаването на Бърнард Текпетей в Лудогорец се превръща в истинска сага. В момента ганаецът не тренира с Фортуна Дюселдорф, след като пожела да напусне клуба и да премине в българския шампион. Преди дни той заяви: „Няма да играя повече за Фортуна“. В момента агентът му води преговори с ръководството на тима, както и с това на Шалке 04. Крилото игра под наем в Дюселдорф и се надява, че от рурският тим ще го пуснат в Лудогорец.

Но в този случай от Фортуна трябва да се съгласят на промяна в договора, който изтича през лятото на 2021 година.

Спортният директор на тима Уве Клайн отново даде яснота по казауса: „Ако футболистът е разочарова не може да каже, че не иска да играе повече за клуба и да си тръгне. Поясних на него и агентът му в личен разговор, че това е нашето мнение и ние сме в правото си. Ще дадем шанс на Бърнард, ако продължи да носи екипа на тима“.

Клубът е готов да не спира крилото само, ако му бъде платена компенсация, съобщават в Германия. По всяка вероятност по посока Дюселдорф от Шалке ще отпътува нападателя Бенито Раман.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.