Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков бе изключително доволен от титлата на Лудогорец в efbet Лига, като самият той сподели своето мнение за миналия сезон, целите на тима, както и за евентуалните входящи и изходящи трансфери в клуба.

"Тази титла е толкова сладка, колкото и всички други. Заслужен е трофеят, по много убедителен начин станахме шампиони. Имаше някакви колебания, но това е винаги, като играем в Европа – натрупват се мачове, контузии и умора. Изиграхме почти с полусезон повече от втория и третия. Върна се духът на Лудогорец с Георги Дерменджиев и момчетата се забавляват. Истинско удоволствие е да се работи с хората тук, а и очакваме да има двама играчи от отбора ни на Европейското първенство", заяви той.

"Преди години бяхме на крачка от Шампионската лига. Има промяна във формата и трябва повече противници да преодолеем. Ще имаме нужда от един-двама качествени играчи. Без късмет няма как да стане. Имаме качество, важното е сега да починат футболистите и да се насладят на успеха. Колкото по-напред стигнем, толкова по-добре", добави спортният директор на Лудогорец.

"Това, че играчите ни са желани, е атестат за работата. Благодаря на ръководството и хората над мен. Победите са наши. С работа се постига това и може би затова толкова години сме шампиони. Не е приятно всяка година да се разделяме с най-добрите футболисти, които имаме, но е факт, че има солидни запитвания. Ще искаме да ги задържим, не желаем да продаваме", завърши Георги Караманджуков.