Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде своята оценка след контролата срещу Шахтьор Донецк, завършила 2:2.

"Играхме напълно съсредоточено и в този състезателен дух, който искам да виждам, срещу много силен опонент. От първата до последната минута съм доволен от това, което показахме. Все още имаме няколко дни на разположение, за да се подготвим за първия мач, който е срещу Спартак Варна. Ще трябва да направим необходимото, за да имаме свежест в нашия отбор.

Това е най-важното, както и да запазим агресията и това представяне, което видях и днес. Нормално е да се изморяваме. Важното е да запазваме формацията си на игрището и да работим в двете фази на играта. Да, ще подобряваме свежестта и динамиката. Когато това не се случва, ще страдаме във вторите полувремена някои мачове.

Не си променяме плановете много след отмяната на приятелските мачове, защото сега натоварихме някои футболисти по 90 минути. Адаптацията е нещо важно във футболната игра, с което трябва да се съобразяваме. Не мога да кажа за Каули. Трябва да попитате ръководните органи за това, тъй като решението е тяхно. Не знам за входящи трансфери, това е работа на целия клуб", сподели Шимунджа.