Словенският наставник на Лудогорец - Анте Шимунджа, остана доволен от постигнатия успех с 3:1 срещу Славия в поредния мач от кръга в efbet Лига. Той подчерта, че не е нарочно, че "зелените" допускат попадения през вторите полувремена на мачовете си, а е логично с оглед на по-голямата мобилизация на противника. 

„Мисля, че се справихме добре. Бяхме наясно с качеството в играта на Славия и се справихме добре. Не беше лесно за нас, както резултатът показва. Те имат страхотни играчи. Заслужавахме победата обаче“, започна специалистът. 

„Агресивни сме в началото на мачовете, но полагаме и усилия през второто полувреме. Не бяхме на себе си след техния гол, но се съвзехме, вкарахме и създадохме още няколко положения“. 

„Не е нарочно да допускаме голове през вторите полувремена. Не мога да кажа, че бяхме изненадани от тяхното качество и реакцията им през второто полувреме. Важно е да сме много концентрирани през 90-те минути. 

„Ситуацията е, че на някои контузени играчи им трябва още малко време. Надявам се, че и Сисиньо и Недялков ще са на линия скоро“. 
„Не променя нищо фактът, че Монтана е от по-ниска дивизия. Още от утре трябва да се пренастроим и да решим кой ще вземе участие в двубоя“, завърши Шимунджа.