Славия посреща Лудогорец в един от най-интересните мачове в програмата на 8-ия кръг на efbet Лига. Рефер на срещата е Ивайло Стоянов.
 
Двубоят на стадиона в "Овча купел" започва в 20:30 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Всички най-интересно от сблъсъка може да следите в Gong.bg.
 
Славия и Лудогорец са на второ и трето място във временното класиране, а залогът е голям - победителят може да се изкачи на върха. "Белите" имат 4 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона и показват доста добра игра. Разградчани са безупречни до момента с пълен актив в първенството - 5 победи от пет мача, като две от срещите им бяха отложени.
 
Треньорът на домакините Златомир Загорчич не може да разчита на контузените Людовик Соарес и Емил Стоев, а Виячки и Нгуена са наказани. 
 
Проблемите на Лудогорец са свързани с травмите на Икоко, Недялков, Каули, Вандерсон и Десподов. Освен това някои играчи ще получат почивка. Отборът отново ще бъде без своя треньор Валдас Дамбраускас, който е под карантина, след като даде положителен тест за коронавирус преди гостуването на Мидтиланд в Лига Европа.
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
 
СЛАВИЯ: Вуцов, Томбак, Г. Вълчев, Андреа Христов, Ихарош, Макрилос, Дост, Кирилов, Ив. Минчев, Тасев, Сораков
 
ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Сисиньо, Жосуе Са, Пластун, Пинас, Алекс Сантана, Гонсалвеш, Текпетей, Доминик Янков, Ману, Сотириу