Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че бюджетът на клуба е намален с 50%. Той разкри и какви цели са поставени пред тима за следващия сезон.

„Започваме да мислим за евротурнирите, следващото първенство. Говорим за селекция. От два дни съм в Разград и проведох разговор с треньора. Всяка година емоциите са различни. Имало е моменти, когато сме печелили в последния мач. До последно имаше интрига. Тази нямаше такава, но минахме през сериозно препятствие. Щастлив съм, че сме отново на стадиона и дано да се върнем към нормалния живот и да се радваме отново на стадиона", заяви Домусчиев.

24 снимки

"Целта ни е да не създаваме династия, а да играем красив футбол, не да ритаме топката напред. Не съм си поставил за цел всяка година да печелим, а да играем добре. Сега приоритет ни е Шампионската лига. Дано се преборим в тази трудна ситуация. Това, което виждам, ми харесва. Идеите на Върба ми правят впечталение. Опитен треньор, който ще помогне с подмладяването на отбора. Вече девет години сме с почти един и същи състав, и се амортизирахме. Пандемията създава проблеми на бизнеса, но не ме е отдалечил от отбора", каза Домусчиев.

"Най-важното е качеството на нашата игра да се запази – комбинативен и красив футбол. Най-хубавите моменти са били, когато ставахме шампиони в последния кръг и участието ни в евротурнирите и играем с най-големите клубове. Няма как да не ни се отрази пандемията. Ще ни се отрази на селекцията. Намалихме на 50 % бюджета", добави още той.

"Марселиньо стана на 36 години и имаше финансови претенции, които ръководството нямаше как да удовлетвори. Доволен съм от работата в школата. Наблюдавах мачове на юношите. Мечтата ми е да обновим отбора и да показваме хубав футбол. Оттам ще дойдат и добрите резултати", завърши шефът на разградчани.