Спряганият за нов треньор на Лудогорец Антонио Рикардо Мохамед Матиевич официално напусна мексиканския Монтерей. Раздялата между двете страни бе очаквана, след като аржентинецът не успя да отстрани Пуебла и отпадна след изпълнение на дузпи в плейофите на местната Лига МХ.

В Мексико отново се появиха информации, че 50-годишният специалист е нов вариант за треньор на Лудогорец. В страната отбелязаха, че българският шампион редовно участва в евротурнирите и е един от силните клубове на Балканите. Медиите в Мексико отбелязват, че основната задача на Антонио Мохамед е да върне разградчани в Шампионската лига.

50-годишният Антонио Мохамед има сериозна визитка зад гърба си. Поема Монтерей през 2019-а, а преди това е водил аржентинските Уракан, Индепендиенте, Колон Санта Фе, мексиканските Америка, Керетаро, Морелия и Тихуана, както и испанския Селта през 2018 г.

През 2010 г. печели второто по сила клубно отличие на Южна Америка - Копа Судамерикана с Индепендиенте. Има три титли на Мексико с Тихуана (2012), Америка (2014) и Монтерей (2019). През 2019-а печели трето място на Световното клубно първенство с Монтерей.