Треньорът на българския първенец Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията и надеждите си за утрешния сблъсък с Марибор на „Лудогорец Арена“. Той даде интервю за предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Важно да е изиграем добър мач, за да сме спокойно за втория двубой. Победа и чиста мрежа бих определил като най-добрия възможен изход от срещата“, каза Стоев.

„Ние гоним класиране в групите на Лига Европа и това е основната цел. Марибор е силен отбор. Те не вървят добре в тяхното първенство, главно заради многото ротации. Явно в нашия състав има повече широчина и затова нещата при нас се получават по-добре. Те са сериозен отбор, добре организиран и с никак не лоши играчи“.

„Важно е как ние се представим, а не как се представя Марибор. Ако играчите изпълнят тактическите изисквания, мисля че ще станат нещата“.

„Фаворит на хартия винаги може да бъдеш, важно е какво покажеш на терена на какво си способен. Важно е как ще влезем и излезем от двубоя. Трябва да сме спокойни и уверени и да надделеем над противника“, завърши треньорът на Лудогорец.