Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов направи дежурното си изказване за съдиите, като се оправда с реферите за всички мачове от началото на сезона, в които неговият тим загуби точки.

Антон Узунов
100 снимки

„През първото полувреме имаше дузпа за ЦСКА с втори жълт картон и мачът свършваше. Съдийството е под всякаква критика“, заяви Стоилов.

„ЦСКА има много слаби играчи. Това всички медии го казват и смачкахме Лудогорец с 50 милионен бюджет. Категорично смачкване при положение, че искахме да отложим мача и те отказаха. В годините назад винаги си отлагаха двубоите, когато играеха в евротурнирите. Въпреки всичко нашите играчи ги надиграха по категоричен начин.

Сега са си поръчали и допинг контрол. Трябваше с пет гола да ги победим. Какво съдийство? Две точки ни взимат още в първия кръг. При втория гол чист фаул срещу Мазику с жълт картон, а съдията казва да играят и ни вкарват второ попадение. Това са две точки. Отиваме във Варна – чист гол ти отменят, дузпа не ти дават. Като днес имаше още две. Какви жалби? Четири години пускаме такива и какъв отговор има? Футболът ни затова е на това дередже и националният отбор ще изпадне в трета група", добави Стоилов.