Стотици фенове на Лудогорец се снимаха с купата за деветата титла. Събитието се проведе на площад „Независимост” пред Общинския културен център.

Празникът започна с шампионски танц – малките танцьори от ДТШ”Хорце” и ТА”Булгарика” изпълниха авторския танц „Футболисти” на Румен Иванов и доц. Бисер Григоров. Те получиха аплодисменти и от двама футболисти от Лудогорец, които бяха в публиката – Георги Терзиев и Мавис Чибота. 

Лудогорец

източник: Facebook


След това танцьорите от „Хорце”, „Булгарика” и „Калина-Рада” поведоха няколко кръшни народни хора, в които се включиха мнозина любители на българския танц. Освен традиционното Право хоро, на площада тропнаха и танц от Осенец – „Повръщанка”, както и „Калгамашка” от бургаското село Еркеч.
Лудогорец

източник: Facebook

Жителите и гостите на Разград имаха възможност да се снимат с деветата купа на „Лудогорец” преди, по време на и след като завърши лятната инициатива „Танцувай с нас”. 

На събитието бе и специализиран парти автомобил на Ред бул.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.