Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей призна, че ще тренира още, за да подобри качеството си на удари по време на летния лагер на „орлите”. Текпетей призна, че тимът се готви добре и фокусът е върху дуела срещу Шахтьор Солигорск в първи кръг от Шампионската лига.

„Опитахме да играем днес това, което треньорът искаше. Опитахме да дадем най-доброто от себе си. Да, малко е по-специфично в приятелските срещи, защото знаем, че ни очакват и официални мачове”, започна Текпетей.

„Тази подготовка е много ценна за физическата ни кондиция. Ще достигнем максимума на нашите възможности. Имахме доста контри, които можехме да завършим по-добре. Това трябва да правим в контролите. През първата част имахме доста ситуации. Сега ще гледаме видео и ще направим съответните изводи”, сподели крилото.

„Имах няколко тренировки, в които шутирах много, но явно ще трябва още да натисна в тренировъчния процес. Ще продължа да работя и още в следващия мач ще бъда по-точен. Говоря за удари с десния крак, след като влизам отляво. Мисля, че мога да се справя”.

„Разбира се, че ще е трудно да влезем в Шампионска лига. Шахтьор Солигорск е тежък съперник, но трябва да спечелим първия мач в Разград. Това е нашият фокус и ще дадем всичко най-добро от себе си, за да направим мача за тях тежък”, завърши Бърнард Текпетей.