Офанзивният играч на Лудогорец Бърнард Текпетей прекрати наема си от две години с Фортуна Дюселдорф по-рано през месеца. Така притежаващият правата му клуб – Шалке 04, реши да прати 23-годишния тъмнокож играч под наем в родния шампион. Текпетей използва ганайските мрежи, за да коментира какво е форсирало желанието му вече да не играе за „95”.

51 снимки

Текпетей е поискал от шефовете на Фортуна да съдействат да се намерят по-бързо паспорти за неговите роднини, които да живеят с него. От германския клуб не пожелали да помогнат на играча, което е изнервило до краен предел бързоногия футболист. „Нямаше как да остана във Фортуна и да играя при този треньор (бел. ред: Уве Рьослер).

Текпетей вече изигра първи мач с екипа на българския хегемон, като се очаква той да бъде много полезен в атакуващ план за отбора, воден от чеха Павел Върба. Иначе, в Германия Текпетей има прекарани четири години от своя живот. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.