Бившият футболист на ЦСКА Тодор Янчев, който има зад гърба си 12 сезона с "червения" екип, коментира предстоящото дерби в efbet Лига тази събота в Разград.  Той посочи плюсовете и минусите на Лудогорец и ЦСКА, но не се нае с прогноза кой ще спечели.
 
"ЦСКА е в серия от победи и това радва хората, които обичат този клуб. Да, Лудогорец загуби последния мач, но на всеки се случва. Фаворит в това дерби не може да има. Феновете на ЦСКА са най-важният играч, а сега  липсват и това е най-големият минус за отбора. Смяната на поколенията в Лудогорец и присъствието на много нови футболисти пък са слабата страна на разградчани в този момент. 
 
Плюсовете на ЦСКА са в колектива и дисциплината - отборът играе прибрано и задружно. Али Соу беше важен играч, но на "Армията" колективът винаги е бил над всяка индивидуалност. За Лудогорец най-голямото предимство е стабилността в клуба, която имат от години", обясни Янчев в СтудиоДерби.
 
Специалистът, който е част от щаба на Стойчо Младенов в последните 4 години, коментира и темата за обединението на двата отбора с името ЦСКА.
 
"Има си ръководители, които взимат решенията. Аз бих желал да има един отбор, но това е мое виждане и нищо не зависи от мен", обясни той.