Бившият треньор на Лудогорец Антони Здравков сподели, че е и ЦСКА, и шампионите са играли предпазливо в Разград, въпреки че може би двамата треньори не са имали подобна предварителна стратегия. Двата тима завършиха 0:0 в срещата от 5-ия кръг на efbet Лига.

Тони Здравков коментира представянето на двата тима в дискусионно студио „Дерби”.

„Смятам, че за отстъпление трудно може да се говори, защото двата отбора бяха предпазливи, не рискуваха много. И двата отбора на моменти играха на контраатака. Предпазлив двубой, нямаше решаващо значение, както беше в края на миналата година, затова може би двамата треньори бяха предпочели предпазливостта”, сподели Тони Здравков.

„Аз казвам какво съм видял на терена вчера. Това едва ли е било начертан план, но така се получи. Има такива мачове, треньорите да имат една идея, а на терена да се получи друго.”

„Новите играчи на Лудогорец ще имат нужда от време да се адаптират, като класа, организация и всичко, Лудогорец се различава от всички останали отбори в България. Играчите, когато дойдат в България, трябва да се приспособят. У нас се играе труден футбол, не сложен, а труден. Когато дойдат тук футболистите се сблъскват с различен футбол, тук се изправят срещу отбори, които се затварят срещу Лудогорец. Новите играчи са свикнали на открит футбол в своите страни, където играят, а тук е различно”, каза още Тони Здравков.