Двама бразилци от Лудогорец вече записаха участия за националния отбор на България - Вандерсон и Марселиньо. Но и трети техен съотборник в Разград изглежда готов да последва стъпките им. Става въпрос за крайния бранител Сисиньо, който сам призна, че с удоволствие би облякъл екипа на "лъвовете". 

Той все още не е изпълнил изискванията на ФИФА да има пет години престой в страната, за която може да играе при натурализиране. Но това ще се случи в края на настоящия сезон и той е готов за предизвикателството български национален отбор, ако получи повиквателна за него. 

"Да играя за националния отбор на България ще е страхотно изживяване. Имам още една година от договора си с Лудогорец и когато я изпълня, ще имам правото да бъда натурализиран пред ФИФА. И ако ме извикат, с удоволствие ще откликна."

"Това ще бъде огромно предизвикателство за мен. Може би знаете, двама мои съотборници и сънародници вече играят за България - Марселиньо и Вандерсон. Те са страхотни футболисти. Мисля, че мога да помогна на селекцията с мотивация и отдаденост, качества които показвам и в Лудогорец. Ако остана и получа нов договор в Лудогорец, ще е чест и удоволствие за мен да играя за България", заяви Сисиньо.