Турският гранд Фенербахче се интересува от централния защитник на Лудогорец Рафаел Форстър, пишат медиите в южната ни съседка. 29-годишният бразилец е попаднал в полезрението на клуба за зимна селекция и се очаква в най-скоро време турците да отправят официална оферта. Към момента Фенербахче 3 на 4-ата позиция в местната Суперлига.

Форстър дойде при разградчани през лятото на 2017 година и в началото бе резерва. Постепенно обаче стана титуляр. През настоящата кампания обаче Форстър изигра твърде малко мачове в елита - едва 8. За сметка на това обаче в евротурнирите записа цели 10 срещи дотук. Има и 1 мач за Купата на България. Именно стабилните му изяви в някои от мачовете в Лига Европа са впечатлили ръководството на Фенербахче.

В момента “орлите” са на лагер в Турция и това може да направи доста по-лесно осъществима евентуална сделка. Така ще може да се водят преговори на място.

Такива със сигурност ще има в Анталия с Легия Варшава за нападателя Якуб Шверчок. По времето, когато Лудогорец ще е в южната ни съседка, там ще е и полският гранд. Именно в турския курорт се очаква да бъдат финалните преговори.

Новият треньор на Лудогорец Павел Върба е заявил пред ръководството, че трябва отборът да намери на нов нападател. Както е известно, в края на сезона изтича договора на Клаудиу Кешерю и засега все още няма развитие около продължаването му. / "Тема спорт"