Лудогорец ще започне пре­говори с Ордабаси за двама играчи. Става въпрос за халфа Мей Махлангу и нападателя Жоао Паоло, които играха в казахстанския клуб под наем от разградчани, пише вестник "Тема Спорт".

Договорите им за преотстъпване изтеко­ха с края на сезона в Казахстан и в началото на януари те трябва да започнат подго­товка с "орлите". В Ордабаси обаче все още умуват какво да правят с двамата, тъй като желанието на клуба е да продължат да разчи­тат на тях.

Все още обаче шефовете не са избистрили дали отново да се опитат да ги вземат под наем, или да откупят правата им. Договорът на Мах­лангу с Лудогорец е до лятото на 2021 година, а на бразилеца е до лятото на 2020-а. Те бяха пратени в Казахстан през фев­руари.

И двамата се представиха на доста добро ниво, като са се понравили на грузинския старши треньор на Ордабаси Тсхададзе, който иска да може да продължи да разчита на тях. До последно тимът бе в битката за титлата, като остана трети - на четири точки от шампиона Астана и на три от втория Кайрат. На­есен отборът ще играе в квалификациите на Лига Европа.

Жоао Паоло игра в 31 от об­що 33 шампионатни мача и в тях вкара цели 15 попадения. Бившият национал на Южна Африка пък записа 29 срещи и реализира 3 попадения. В момента Лудогорец разпо­лага с играчи на техните пози­ции и не е изключено да склони на разговори за правата им. Очаква се през декември Ор­дабаси да започне преговори с шампионите.