Чешкият наставник на Лудогорец – Павел Върба, остана крайно недоволен след загубата на „орлите” от Славия с 1:3. Спецът подчерта, че вече е наясно колко човека няма да бъдат част от състава на разградчани от новия сезон. Той също така изтъкна, че изборът му в последните му десет мача за състав и група е бил правилен и днес това му се е доказало.

„Мисля, че понякога е излишно да се коментира. Първото полувреме играхме слабо, а някои футболисти не бяха на терена, само присъстваха. Дадохме шанс на някои играчи да се изяват днес. Някои имаха проблеми, а някои днес, които играха, на моменти дразнеха с играта си. От друга страна това е добре за мен и утвърждава мнението ми. Знам кои дават всичко за Лудогорец и кои само „присъстват”, започна Върба.

Антон Узунов
12 снимки

„Мисля, че има такива играчи, които нямат място в Лудогорец. Ще оставя коментара за себе си, няма да казвам имена, но има хора, които не искат да са част от клуба, така че това е. Това е нашата работа и ще решим проблемите”, продължи Върба.

„Видяхте, че не дойдохме с изцяло оптималния състав, който разполагаме. Това не е оправдание. Не трябва да се оправдаваме, че сме шампиони. Празнувахме титлата, но не е оправдание за играта на някои хора днес на терена. Мога да кажа, че футболисти като Битон, който направи страхотни мачове последните пъти, то това е пример, че той показва как иска да е част от този отбор. От друга страна смятам, че последните 10 мача групата, която определяхме за мача е била правилна. Тези хора доказаха с резултатите, че мястото на днешните състезатели е там, където беше в последните десет мача”, акцентира чехът.

„Ако ме бяхте попитали вчера, щях да кажа, че съм абсолютни доволен от това, което направихме до днес. Максимално бях доволен до вчера, но днес имаме „обеца” на ухото и ще си направим изводите, говоря за първото полувреме. Трагедии няма да правим, а правя изводите за себе си. Няколко човека, четири или пет, няма да получават шансове за Лудогорец. Правя си изводите от мачовете. Това са срещите, в които правя изводите, а днес тегля чертата за вътрешни мои мисли, относно целия кадър в отбора”, завърши треньорът на Лудогорец.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.