Наставникът на Лудогорец Павел Върба сподели първите си впечатления след успеха с 1:0 над Левски на стадион "Георги Аспарухов" в първия мач на двата отбора след подновяването на почти тримесечната пауза в първенството.

„След тази дълга пауза се притеснявахме как ще изглеждаме днес. Няма как да мине без грешки след нея. От друга страна играхме срещу много добър отбор с качества. Оценяваме тази победа и се радваме за нея. Мачът бе с изравнени сили. Раздели ни прекрасният гол на Каули. Щастливи сме след победата", започна Върба.

"На мен не ми хареса пърото полувреме. Не покривахме добре средата на терена. Левски печелеше всяка втора топка", заяви той.

"Щастливи сме, че Каули дойде при нас и вдигна класата на отбора. Каули не е казал последната си дума", убеден е специалистът.

"Не се притеснявах, че няма да издържим физически. Играчите се готвеха индивидуално. По-големите ни притеснения бяха, че бяха изгубили игрова практика. Пролича си днес. Видя се. Признавам си, че такъв момент в моята кариера не съм преживявал", допълва чехът.

„Левски, разбира се, не е аут. Ще направи всичко възможно да спечели повече точки", продължи наставникът на шампионите.

„Играчите знаят, че в Разград имат прекрасни условия по договорите. Заедно с тях ще преживеем още много хубави мачове. Затова мисля че тези договори ще ги продължим", разкри треньорът по адрес на всички изтичащи контракти в клуба.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.