Наставникът на Лудогорец Павел Върба коментира предстоящия двубой с ЦСКА, който е част от 29-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в неделя, а вие може да я проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg от 21:00 часа в неделния ден.

"Всеки един мач с отборите от първата шестица е важен за нас, ще търсим максимума, за да видим и в какво състояние се намираме в момента. В мача с Локомотив Пловдив ни се получи всичко, играхме доста добре, направихме много добър мач и едва ли ще направим много промени, но някоя промяна може да има", коментира Върба.

"В мача с Локомотив всичко беше на наша страна, играхме в 9 мача вечерта, прекрасно време за футбол, прекрасен терен, срещу нас имаше отбор, който също се опита да играе футбол, ние бяхме много бързи, агресивни, офанзивни, всичко ни се получаваше и съм доволен, че изиграхме един добър мач", добави той.

"ЦСКА се цели в местата в топ 3, имат амбиции, това е важен мач за тях след загубения финал за Купата на България. Въпреки това ние ще играем на най-високо ниво и най-накрая да спечелим срещу ЦСКА в Лигата. Първите шест отбора, които са в тази шестица заслужават местата си там, достатъчно добри отбори. Добър отбор с много добри изпълнители, ЦСКА заслужава да бъде в тази шестица, не само това, но и заслужава да играе в Европа. За нас този мач ще е проверка за това, което ни чака в Европа, ЦСКА е на равнището на някои отбори, които ще срещнем в Европа, ние ще дадем максимума от себе си и този мач е важен за нас".

"Знаем силата на ЦСКА, добър отбор с добри изпълнители, следваме си нашите цели, ще искаме да спечелим, и двата тима ще искат победата, ще стане интересен мач и се надявам да победим ние".

"Имаме широк и качествен кадър от футболисти, с които разполагаме, ще използваме мачовете за да играем в различни варианти, които да използваме и за следващия сезон. Почти няма време за подготовка между края на този и следващия сезон. Няма да играем с едни и същи футболисти, ще използваме максимално повече футболисти в тези два мача", добави той по повод предстоящите след мача с ЦСКА мачове с Левски и Славия.