Наставникът на Лудогорец - Павел Върба, коментира разгромната победа с 6:1 над Локомотив Пловдив. 

"Мисля, че от наша страна мачът бе много активен. Бяхме офанзивни, а това имахме и като игрови план. Важното е, че отбелязахме 6 гола и играта бе приятна за наблюдаване. Надявам се, че феновете са доволни", заяви Върба. 

"Знаете, че прекъсването заради коронавируса наруши нашите планове и обърна нещата с краката нагоре. Сега не е време да намаляме темпото и да даваме отбой. Напротив, ще играем в темпо, ще търсим максимума. Това ще е подготовка и за евротурнирите. Целта ни е да се опитаме да влезем в групите на ШЛ, така че ще дадем максимума. Това означава, че няма да подценим никой."

"Ние искахме Каули да бъде много активен между отделните линии. Той го направи много добре. Даваше темпо и бе сред ключовите футболисти за доброто представяне на резултата."

"Радостен съм, че разполагаме с толкова качествени футболисти. Това ме прави щастлив. Бяхме се разбрали с Кешеру да направи тази операция и да се възстанови по най-бързия начин. Чибота днес направи страхотен мач, бе активен, раздвижен, представи се добре. Игра на скорост - това, което имахме и като игрови план", сподели Върба.