Треньорът на Лудогорец Павел Върба не остана задоволен от многобройните пропуски на неговите футболисти в срещата с Ахмат Грозни, загубена с 0:1. За сметка на това обаче специалистът все пак запази вярата, че всичко ще си дойде на място пред противниковите врати в официалните срещи. 

„Условията не бяха от най-добрите за нас днес. Опитвахме се да дадем еднакво игрово време на всички играчи и мисля, че се получи не лош мач в крайна сметка“, започна чешкия специалист.

„Не успяваме да вкараме във втори пореден мач, но днес създадохме доста повече положение, спрямо срещата с Цървена звезда. Мисля, че ще успеем да вкараме в правилния момент, просто ни трябва малко прецизност във финалната третина“.

„Опитваме се да дадем много минути на всички играчи и затова имаше изненади в средата на терена днес. Мисля, че няма повод за притеснения, тези резултати няма да са толкова важни. Съжаляваме, че не успяваме да вкарваме толкова много, но се надявам и вярвам, че в официалните срещи ще успеем да се поправим“, завърши Върба.