Наставникът на Славия, Златомир Загорчич отчете, че неговият тим е влязал с твърде голям респект в мача с Лудогорец, завършил с поражение 1:2. 

„Щом Лудогорец е победил, значи е заслужено. Аз ще съм малко критичен към играчите, влязохме с прекалено голям респект в мача и не създадохме достатъчно положения през първото полувреме. Крис Добрев не успя да бие хубав удар. През втората част играхме много по-спокойно и върнахме попадението. После не ми хареса, че пак се прибрахме, след което и Лудогорец вкара втория си гол“, започна специалистът.

„Когато играеш срещу грандовете винаги има респект към определени футболисти. Получихме голове от наши грешки. Не реагирахме добре след загуба на топка и позволихме контраатака. Това ме ядосва. Гледаме напред към следващия мач срещу Ботев Пловдив, за да продължим напред за Купата“.

„Гледам всеки мач да играем добре и убеждавам играчите, че трябва да се мисли само за победи. Понякога се получава, понякога не. Всеки мач за мен е еднакво важен“, завърши Загорчич.