Наставникът на Лудогорец – Захари Сираков, за пореден път коментира бъдещето си начело на шампионите. Специалистът говори след успеха с 1:0 над Славия в отложена среща от efbet Лига.

„Беше труден мач. През първото полувреме не влязохме добре в мача.През второто контролирахме топката, вкарахме гол, трябваше да търсим и втори, за да няма това напрежение в края на срещата.

Днес видяхте, че направихме промени в състава. Това си оказа влияние. Нямахме синхрон в нашия отбор. Играем трудно срещу Славия, но най-важното е, че момчетата се вложиха максимално и записахме заслужена победа”, коментира Сираков.”

Ние гледаме някои футболисти да играят по един-два мача, да ротираме. С Локо Сф ще започнат други. Ние разполагаме с много футболисти, нормално е да им се дава шанс.

„Доволен съм от отбора. Стараят се и на тренировки, и в мачовете. В отбора има настроение, което няма как да не ме радва. Аз видях, че се пише по сайтовете. С мен не е говорено. Аз съм треньорът сега, ако има нещо, ръководството ще го обяви. Аз давам максимума от себе си отборът да расте”, каза още наставникът на Лудогорец. 

подкрепя българския спорт