Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре сподели какви цели са били поставени пред отбора след спечелването на титлата. Румънският национал се надява отново да бъде повикан в националния тим и заяви, че иска да изпълни до край договора си с разградчани. Вчера бранителят каза, че иска да завърши кариерата си в Динамо Букурещ.

Антон Узунов
45 снимки

„От математическа гледна точка вече сме шампиони, въпреки че остават още четири мача до края на сезона. Румънците отпразнувахме титлата по пътя към Букурещ. Следващата ни цел определено е влизане в групите на Шампионската лига и да играем с големите отбори. Казаха ни, че това е целта и ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем, защото имаме отлични условия“, заяви Григоре пред ProSport.

“Собственикът на клуба се излекува от коронавирус и е добре. Поздрави ни след спечелването на шампионата и винаги е с нас. Така беше и в последния ни мач, когато спечелихме титлата. Не се страхувам от вируса и не мога много добре да разбера ситуацията около него. В България феновете имат достъп до стадионите, но само 30% от капацитета на съоръженията могат да бъдат заети. Имам още две години договор с Лудогорец и ще продължа да играя в България. Чувствам се много добре и е нормално да мисля за националния отбор. Надявам се, че ще бъда повикан от Мирел Радой“, добави още бранителят.