ПФК "Лудогорец" уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от плейофите на Лига Европа срещу шампиона на Словения Марибор в четвъртък (22 август) от 20,30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 18,30 ч. Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната база в Разград. Днес и утре от 17,30 ч. до 20,00 ч. ще работят и касите на улица "Васил Левски". В деня на срещата същите гишета отварят в 10,00 ч.

Клубът напомня, че влизането на "Лудогорец Арена" става посредством турникети, като привържениците трябва да спазват указанията на стюардите. Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим и да се избегне струпване по входовете непосредствено преди началото на срещата. 

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. 

"Лудогорец" съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. 

ПФК Лудогорец уведомява, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Лудогорец е в сряда в 19,00 ч. на клубната база. Пресконференцията на шампионите същия ден е с начален час 12,30 ч. и в нея участие ще вземе треньорът Стойчо Стоев. 

Официалната тренировка на Марибор е в 20,00 ч., а пресконференцията на Дарко Миланич е половин час по-рано на стадиона.