Шампионската купа за десетата поредна титла на Лудогорец бе атракцията на младежкия спортен панаир под надслов „Път към здравето“, който се проведе в Смолян днес. Той е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности.

Проявата обединява популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи,акцентиращи върху здравословния начин на живот, здравословно хранене и физическа активност. Финалистите от областния турнир по футбол в Смолян имаха възможността да се докоснат до ценния трофей, който бе посрещнат с бурни аплодисменти.

Децата си пожелаха един ден да станат големи футболисти и да спечелят същата купа. Най-добрите десет играчи бяха наградени от Лудогорец, кмета на Смолян Николай Мелемов и Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика. Събитието бе съпътствано от вълнуващ концерт с участието на популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети и Светли от „Експоуз".