Най-малките футболисти на Лудогорец успяха да акумулират енергията на десетки съпричастни с каузата в помощ на две болни деца от Разград. Много емоции и положителен заряд донесоха срещите на футболния терен между малчуганите, които най-вече вдъхнаха надежда, вяра и кураж на семейството на Кристислава и Мишо, които страдат от Детска церебрална парализа.

Равносметката след двудневния благотворителен турнир в помощ на лечението на двете деца е 4400 лева. В името на доброто се обединиха всички работещи в Лудогорец – треньори, служители в клуба и ръководители.

Двата дни децата ритаха топка не за да спечелят нещо за себе си, а за да дадат „криле“ на братчето и сестричето и да им покажат, че не са сами в нелеката битка. Турнирът се превърна в истински футболен празник, а „орлетата“ увлякоха в своята мисия още 6 отбора от страната, които пропътуваха разстоянието до комплекс „Гнездо на орли“, за да покажат, че заедно са по-силни.

Огромни благодарности към отборите, които подадоха ръка за реализирането на турнира „Да помогнем заедно на Мишо и Кристи“, отправя лично Светльо Иванов, както и целият екип на Лудогорец.