Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев потвърди, че вече няма проблем с Марселиньо като с усмивка пред медиите сподели, че бразилецът „отдавна е част от отбора”.

Шампионите отпътуваха тази сутрин за Уелс, където утре ще се изправят срещу ТНС във втория мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият двубой в Разград завърши с категоричен успех на „орлите” с 5:0.

„Няма разходки, това е европейски мач, идеална възможност една част от футболисти, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат, а други малко да починат. Надяваме се да не се получат контузии, най-малкото противникът т ще играе за своята чест. Не бих делил играчите ни на титуляри и резерви, който и да избереш в един момент, няма да грешиш”, каза наставникът.

„Възможно е, не бих казал, че ще е експеримент, ако има нова схема на игра. Все пак сме го виждали на тренировки.”

„От вчера наблюдавам Марибор, имам видеонаблюдения, по-конкретно и целенасочено вече ще гледам след мача с ТНС. Словенците са от този тип отбори, които се стремят от първата до последната минута да постигнат добър резултат.”

„Марселиньо отдавна е част от отбора, той тренира с отбора, това че вие го научавате по-късно… Това е, отдавна сме провели разговори. Той беше също достатъчно конкретен и пред вас, медиите”, завърши Стойчо Стоев на Летище Варна.