Краят на започващата днес нова седмица обещава да нагорещи футболните страсти за различните гарнитури на Лудогорец. През предстоящия уикенд малки и пораснали „орли“ ще изиграят 6 мача от програмите на своите първенства. Навръх новата учебна година към шампионатния маратон ще се включат и децата на Лудогорец до 14-годишна възраст, съобщава съйтът на клуба.

Програма на формациите на Лудогорец за 9-15 септември:

14 септември, събота, 16 часа – Благоевград – Лудогорец–жени – Спортика (Благоевград)

В третия си мач от новия сезон женският тим на Лудогорец предстои да се изправи като гост срещу Спортика в Благоевград. До момента, след два изиграни кръга от Държавното първенство, „орлиците“ натрупаха 3 точки след победа срещу Дунав от Русе и загуба на старта от столичния съперник НСА.

14 септември, събота, 17 часа – комплекс „Гнездо на орли“ – Лудогорец II – Спартак (Плевен)

Дубълът на Лудогорец ще изиграе втория мач от шампионатния маратон през тази седмица. В събота младите „орли“ ще посрещнат като домакини Спартак от Плевен в мач от IX кръг във Втора професионална лига. Досега вторият тим на Лудогорец няма загуба и след 7 изиграни срещи натрупаха 17 точки.

15 септември, неделя, 10 часа – София – Лудогорец U15 – Национал (София)

След постигнатата победа срещу Етър (Велико Търново) в предходния кръг, момчетата от Елитния Лудогорец U15 ще гостуват на столичния съперник Национал. Преди предстоящия VI кръг на първенството разградчани заемат второ място във временната таблица с 13 точки и само головата разлика ги отдалечава от първото място, на което стоят юношите на столичния Септември.

15 септември, неделя, 11 часа – комплекс „Гнездо на орли“ – Лудогорец U14 – Светкавица (Търговище)

С началото на новата учебна година ще стартира и шампионата при малките „орли“ до 14 години. Те преминаха повече от успешна подготовка за новия сезон, след като записаха 4 победи в 4 изиграни контроли. В края на миналата седмица се представиха блестящо на силен турнир в Габрово. В дебютния сблъсък от първенството в своята група играчите, водени от Трифон Панев, ще посрещнат на свой терен регионалния съперник Светкавица от Търговище.

15 септември, неделя, 12 часа – София – Лудогорец U16 – Национал (София)

След като по-малките 15-годишни „орли“ първи се изправиха срещу столичния противник Национал, същия ден по-големите играчи на Лудогорец ще срещнат същия съперник като гости. Преди началото на двубоя от VI кръг разградчани оглавяват временното класиране с по-добра голова разлика от Левски (София).

15 септември, неделя, 17 часа, Нови Пазар – Лудогорец III – Ботев (Нови пазар)

Край на шампионатния маратон на гарнитурите на Лудогорец през тази седмица ще постави мач от Третата Североизточна лига. В предстоящия V кръг юношите на „орлите“ ще гостуват на Ботев в Нови пазар.

подкрепя българския спорт