Италианският нападател Давиде Ландзафаме, заяви, че Феревцварош има план как да елиминира Лудогорец в първия кръг на квалификациите на Шампионската лига. Унгарският гранд гостува утре в Разград за реванш, след като спечели първата среща с 2:1 през миналата седмица.

Този мач можете да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута с всичко най-важно и интересно на GONG.BG. 

"Вярвам, че тази домакинска победа с 2:1 не е лош резултат. Със сигурност ще бъде трудно за нас утре в България, защото съперникът е опитен и с много добри футболисти. Със сигурност трябва да бъдем максимално свежи, защото ни чака тежка битка."

"Гледахме видеозапис на първия мач няколко пъти. Знаем какво трябва да направим в Разград, за да елиминираме Лудогорец. Имаме идея как да го направим", коментира 32-годишният бивш нападател на Ювентус Ландзафаме.

Ференцварош пристигна днес в 11.30 часа на летище "Варна" и се отправи към Разград, където довечера ще направи официална тренировка на "Лудогорец Арена".