Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира равенството на тима срещу Копенхаген (0:0) в среща-реванш от турнира Лига Европа.

"Благодарен съм на футболистите, благодаря им, горд съм, че съм треньор на този отбор, имахме много завършващи удари, но не вкараха Футболистите изиграха един изключителен мач, но не успяхме да вкараме гол, това е футболът", коментира наставникът.

"Имаше задачи и да се стреля отдалеч, не дадохме шансове на Копенхаген да ни застраши, този тим беше преодолим, но така се получи в София мача, и датчаните продължават, но това не значи нищо за Лудогорец, ние предоставихме възможността на феновете да гледат отбори от висока класа. Нашите цели са много високи", допълни той.

"Изиграхме изключителни мачове в Европа, изиграхме хубав мач тук, това се показа с играта ни. Статистически имат над 40 мача без допуснат гол, можеше да им вкараме, но не се получи. Винаги има за какво да се съжалява, можеше да вземем и повече точки от груповата фаза на Шампионската лига, вървим напред, в новите квалификации ще се представим на по-добро ниво от този сезон", коментира още треньорът на шампионите.

"Трябва да имаме такъв стадион, ако имахме такъв стадион в София щяхме да преодолеем Копенхаген, не се оправдавам, защо изиграхме отложен мач със Славия, тук не вали вътре на терена, вали навън", заяви Дерменджиев.