Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков е категоричен, че отборът му е направил всичко по силите си да победи АЕК Ларнака. Това обаче не се случи и разградчани отпадат за първи път в груповата фаза на Лига Европа. 

"Едва ли точно аз мога да отговоря защо не бихме. Имахме ситуации, но не ги вкарахме. Убеден съм, че дадохме всичко, което можем. На моменти се получаваше, на моменти - не. Трябваше да реализираме поне един гол, но знаете, че в Лига Европа е много трудно", заяви Дяков. Според халфа, съперникът е бил много агресивен. 

"Факт е, че нямахме домакински натиск, но съперникът беше много агресивен, затрудняваше ни в инзаснянето. Имахме ситуации, трябваше да вкараме, но след като не успяхме, всички съжаляваме, че не успяхме да победим", добави полузащитникът.

Той все още не знаеше, че Лудогорец отпада в минутите след края на мача. Отпадането стана факт, след като Байер Леверкузен победи Цюрих с 1:0. Но според капитана на шампионите, те сами са си виновни за това, че не преодоляха групата си.  

"Научавам от вас, че Байер победи и отпадаме. Ние трябваше да свършим нашата работа, трябваше да гледаме само нас. Трябва да се поучим от грешките си и да не спираме да работим", добави полузащитникът и сподели какво ще търси тим в последните два протоколни мача. 

"В последните два мача ще търсим добра игра и победи. Може като имена да не са гръмки, но съперниците са силни отбори. Ние ще излезем да търсим трите точки в тези мачове, защото това трябва да се случи", завърши Дяков.