Светослав Дяков беше доволен отново да бъде сред титулярите при победата на Лудогорец с 4:0 при гостуването на ТНС в Уелс. Той даде своето мнение веднага след края на двубоя.

„Със сигурност сме по-добрият отбор, но трябваше да сме концентриране и да го покажем на терена, за да няма неприятни изненади“.

Когато играя съм щастлив, чувствам се чудесно. Когато бъда повикан трябва винаги да съм на разположение и се надявам за бъдеще да получавам все повече шансове. Чувствам се добре физически. Помагаме си всички в отбора, така че в това отношение нямаме никакви проблеми помежду си“.

„Не съм аз този, който ще коментира схемата. Важно е всеки да дава каквото може. В Лудогорец има много можещи играчи“.

„Чувстахме се като домакини. Благодаря на всички фенове, които са пропътували разстоянието до Уелс. Много е приятно да видиш толкова сънародници да те подкрепят в чужбина“.

„Не сме запознали с Марибор, бяхме концентрирани върху мача днес. Най-важният мач винаги е следващия. Сега гледаме Черно море, после Марибор“.

„Ние сме свикнали с този натоварен цъкъл, за поредна година сме в това положение, имаме добър отбор и достатъчно дълбочина, така че умората не е фактор. Треньорът има възможност да ротира играчите доста“.

„Черно море са труден отбор, те даже са вдигнали нивото спрямо миналата година, очаквам много тежък мач, но предвид нашата класа очаквам да победим“, завърши Дяков.