Един от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев коментира успеха с 4:1 над Жалгирис в Шампионската лига, класирал тима му в третия кръг на Шампионската лига.

„Мисля, че заслужено победихме в този мач. Имахме много възможности за попадения. Вкарахме четири гола, изпуснахме една камара положения. Не знам дали не ни отмениха редовен пети гол“, каза Домусчиев пред Дарик радио.

Той отбеляза за най-вероятния съперник на разградчани там - Апоел Беер-Шева - ""В Израел не сме ходили, ще идем и там."

Лудогорец се справи с очакванията, обърна и отстрани Жалгирис

"Естествено, че имаше моменти, в които бяхме притеснени, при условие, че падахме с 0:1," призна той.

"Имаме доста качествен състав, няма места, на които да си личи, че трябва подсилване. Не мисля, че ще има още трансфери, няма нищо предстоящо като трансфер. Имаме над 20 футболисти в момента. В обратна посока е възможно, да," заяви още Домусчиев.

"Събираме всички необходими документи. Надявам се до 10-15 дни да бъде абсолютно готова новата трибуна. При всички положения ще играем плейофа, дали в ШЛ, дали в Лига Европа, надявам се в Разград," допълни босът на Лудогорец.

"Много се надявам, желая успех и на двата отбора, резултатите от първите два мача са обнаджедаващи. Полезно е и за България, и за нас, защото трупаме рейтинг," завърши Домусчиев.