От 16 октомври 2019 г. (сряда) ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача с Еспаньол в град Барселона , който ще се играе на 07.11.2019 г. от 21:00 ч. местно време на стадион RCDE. Цената на един билет е 45 евро, съобщама сайтът на "орлите".

Продажбата ще се извършва по следния начин:

*За фенове от Разград - плащане на място в евро на клубната база и издаване на ваучер.

* За фенове от България и такива, живущи извън страната - със заявка на мейл tickets@ludogorets.com, предварително плащане по банков път и издаване на ваучер.

Желаещите да закупят билети за двубоя в Барселона е необходимо да оставят три имена и номер на документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „Каталуния Барселона Плаза“, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 17,30 ч. местно време. Веднага след това всички привърженици, притежаващи билет за сектор „Гости“ трябва да стигнат до стадион RCDE с обществен транспорт. Феновете ще използват влакче от спирка PL Espana, намираща се близо до хотел „Каталуния Барселона Плаза“ до стадион RCDE (спирка Cornella Riera). Цената на един курс с влакчето е 2 евро.

На стадион RCDE ваучери за билети няма да се разменят съгласно правилата на отбора домакин и местната полиция.

Процедурата по издаване на билет  чрез заявка на мейл е следната - всеки желаещ да гледа на живо двубоя на трябва да изпрати заявка посредством имейл до tickets@ludogorets.com. На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на ПФК Лудогорец. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено място за мача. В деня на срещата 07.11.2019 г., ще се заменят ваучерите за валидни билети на в хотел „Каталуния Барселона Плаза“.

Важно! Клубът уведомява привържениците, които ще подкрепят Лудогорец на стадион RCDE, че местните закони забраняват продажбата на билети за сектор „Гости“ в деня на мача, както от отбора домакин, така и от отбора гост.

Феновете трябва да спазват стриктно инструкциите относно размяната на ваучери с билети и придвижването до стадиона.