С два големи билборда Областна администрация-Разград посреща турнира Лига Европа в област Разград - съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград. 

„Поставянето на Лудогорието на картата на втория по сила футболен турнир в Европа е важно събитие за региона и допринася за позитивния имидж на област Разград. Убеден съм, че това ще се отрази положително и на развитието на Разград във всички сфери на живота“, коментира Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен. 

По негова инициатива на два от подходите към областния център Разград на главния път Русе – Варна бяха поставени билборди с размери 4 на 3 метра с текст „Приятни мигове с Лудогорец и Лига Европа“.

Едното съоръжение е на шосето от Шумен между разклона за село Пороище и Разград, а другото – между село Осенец и разклона за село Езерче. 

Билбордите бяха поставени в неделя, дни преди първия домакински мач на Лудогорец от груповата фаза на турнира Лига Европа, ще посреща гостите на област Разград в продължение на две седмици.

Срещата с германския Хофенхайм е в четвъртък в 22:05 часа и е първото домакинство на български отбор от подобен етап на евротурнир на стадион извън столицата. 

Областна администрация-Разград желае успех на Лудогорец и в този и в следващите мачове от престижния турнир!