Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки отново привлича сериозен интерес от чужбина. Отбор от Англия може да го привлече още през зимата, съобщава авторитетното издание "Онз Мондиал". Французите не споменават името на клуба, но уточняват, че той играе в Чемпиъншип. 

Интересът към него не е само от втория ешелон на най-силния клубен шампионат в света. Към него са се насочили и няколко клуба от елита на Франция, чиито имена също не се споменават към този момент. Но определено се очертава наддаване за подписа му. 

"Няколко отбора от Лига 1 искат бързоногия нападател, но той най-вероятно ще заиграе зад Ла Манша. Лукоки е футболист на българския шампион Лудогорец и впечатлява с изявите си в Лига Европа", пише "Онз Мондиал".

Според изданието англичаните не само могат да извадят повече пари, но и самият Лукоки предпочитал да играе на Острова. Така конгоанецът с холандски паспорт може да се окаже изключително доволен от пропадналия в последния момент трансфер в Касъмпаша през лятото, уточняват във Франция. Тогава Лудогорец го беше спазарил за близо 2 млн. евро, но трансфер в Англия ще донесе значително по-голяма сума.