„Очаквано тежък мач с отличен противник. Направихме, заради което дойдохме  - да постигнем резултат, който да ни даде шанс за реванша. С оглед на това, което представлява Лудогорец и с какви играчи разполага, мога да съм доволен, доколкото един треньор може да е доволен от загуба. Имахме вратар в отлична форма тази вечер и ни спаси няколко пъти”, коментира старши треньорът на Зрински Анте Мише след загубата с 0:1 от Лудогорец в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Липсваха ни 5 основни играчи, което значат много за нас. Надявам се те да са готови за реванша и да направим това, което изглежда като чудо – да елиминираме Лудогорец. Ние добре разузнахме Лудогорец. Трудно е да бъде спрян. Срещу тях е трудно да се играе в защита. Ние за целия мач създадохме едно положение. За да продължим напред, трябва да се постараем много повече в реванша. Накрая резултатът говори”, заяви още треньорът, а попитан какво му е казал треньорът на Локомотив Пловдив, с който е говорил преди сблъсъка, Мише сподели:

„Каза ми само хубави неща за Лудогорец. Каза ми, че са тренирали как да затворят крилата. Това е мач, който един път на сезон ще се случи и ето, че стана с тях.”

„Трудно ми е да кажа кой се е представил най-добре от Лудогорец. Всички бяха добри. Те са отличен отбор, който няма 11, а 20 и повече класни футболисти. Не мога да отлича някой от техните футболисти. Ние имахме много проблеми. Но ще направим всичко възможно, за да ги изненадаме във втората среща”, добави още Анте Мише.