Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е оптимист за крайния успех срещу Торпедо Кутаиси от плейофите на Лига Европа. Бразилският специалист обаче очаква труден реванш.

Мачът е в четвъртък от 20 часа.

Можете да го следите минута по минута в GONG.BG, както и да го гледате по телевизия DIEMA SPORT и в PLAY DIEMAXTRA.

"Да, играчите са готови за мача утре. Всички вече са готови. Вчера направихме добра тренировка. Момчетата са възстановени, защото имаше доста натрупана умора. Искаме да използваме всички моменти, които имаме, за да им дадем възможност да си починат. За щастие времето ни разреши. Смятам, че сме готови да покажем добър интензитет и да се изправим срещу един добър противник", коментира Пауло Аутуори на пресконференцията преди двубоя и продължи:

"Който е във футбола от дълго време, не само аз, знае, че утрешният мач ще бъде един доста опасен мач. Това, че имаме предимство от един гол, не е достатъчно и не можем да си мислим, че сме спечелили мач, който още не е започнал. Ще бъде трудно за нас, заради климатът, който е създаден по някакъв начин отвътре навън. В последните дни говорих с играчите, че всички трябва да са мотивирани и най-важна е нашата работа и това, което ние ще свършим."

"Смятам, че няма треньор на света, които да не иска да спечели даден мач. Такива мачове, които са за класиране имат различна характеристика. Те са 180 минути. Вече успяхме да реализираме 90 минути от тях. Останаха още 90. Знаем, че ще бъде трудно и предимството не ни дава нищо. Трябва да играем добре, да реализираме голове, за да сме по-спокойни и да се класираме напред", заяви още старши треньорът на Лудогорец.

"Знаете, че ние сме наясно как ще се изправят те от тактически и стратегически начин срещу нас. Както ние сме ги анализирали, така и те. Всеки един от двата тима има стратегия. Нашата цел е да поддържаме един  исъщи модел и да правим малки настройки, които изисква стратегията или опонентът", заяви Аутуори и продължи:

"Всичко е възможно. Смятам, че ние можем да изненадаме противника, ако работим правилно и положим правилната стратегия. Ако сме търпеливи, смятам, че можем да го направим. Нашата цел е да имаме група от играчи, които да са добър екип и да прилагат нашата стратегия за всички мачове."

"Новите играчи, които пристигнаха трябва да имат достатъчно време да се интегрират. В момента съм доволен от групата, с която работя и след нужното време, те ще се включат. Сега всички са готови и могат да допринесат. Ние искаме да имаме стабилна защита и да не позволяваме на противника да създава възможности или трудности. Ние създаваме доста възможности, а аз искам да сме по-ефективни в завършващия удар", завърши Пауло Аутуори.

5 снимки