Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира равенството на тима срещу Зрински (1:1) в реванша от третия квалификационен кръг от турнира Лига Европа. С общ резултат 2:1 Лудогорец продължи, но наставникът не беше доволен от показаното от играчите тази вечер. "Поздравявам играчите, не съм доволен и те го знаят, за да спечелиш мач с повече голове не трябваше да ни се вкара гол", коментира Аутуори.

"Трябва да научим един урок, това което се случи на този мач, агитката на домакините ги подкрепяше до край, когато се печели мач се печели мач, нашите фенове ни подкрепят, много е арогантно да не оценяваме победата, а ние днес не я оценихме. Мачът беше важен за нас, нашата публика винаги ни подкрепя, но това е един урок, който трябва да научим днес, както хората които са на терена, така и хората, които са извън терена. Ние се класирахме, но за мен това не е достатъчно. лудогорец като клуб трябва да се научи да оценява малките победи. Всички трябва да разберат, че малките победи са най-важни, трябва да гледаме малките детайли, поздравления за играчите, вярвам в тях", добави той.

"Не съм доволен, не можем да позволяваме една победа да ни се изплъзне като днес. Сгрешихме и ни вкараха гол. Можеше да спечелим с два или три гола, създадохме положения. След мача с Локомотив Пловдив поздравих играчите за играта им, но сега днес не съм доволен", каза още наставникът на Лудогорец.