Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори разкри очакванията си за предстоящия мач на тима с Торпедо Кутаиси от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Според бразилеца, разградчани са в Грузия, за да спечелят двубоя и да го сторят, показвайки уважение към съперника. 

"Всички сме тук, за да спечелим мача. Това е нашата цел, но знаем, че ще ни е тежко, защото уважаваме съперника си. А за да покажеш уважение към съперника си, става само като покажеш абсолютно всичко най-добро от себе си. Точно това смятаме да направим на терена. Искам всички да са концентрирани физически и психически. Няма контузени, всеки е напълно здрави и готови за мача", заяви Аутуори и отказа да се връща на отпадането от Шампионската лига след мачовете с Мол Види. 

"Най-добре е да говорим за бъдещето, а не за миналото. Условията и моментите бяха различни при загубите ни в миналото и останаха там. Сега нашият опонент е Торпедо и ние сме готови да играем. Очакваме, че съперникът има качества да ни създаде проблеми. Трябва да покажем силни качества и да покажат най-доброто от себе си, за да извоюваме по този начин добър резултат", заяви бразилецът и сподели, че е разучил добре предстоящия опонент. 

"Изгледал съм много мачове на Торпедо, анализирал съм ги, ще влезем в мача с правилна настройка. Предполагам, че и те са ни гледали и анализирали. Двата мача са 180 минути, може да има и продължения, затова най-важното е да изработим правилна стратегия и очаквам точно това от моите момчета", добави бразилският специалист и говори за селекцията на шампионите. 

"Един отбор е отворена система, винаги идват и си тръгват играчи. Нашата цел не е просто да взимаме играчи, за да влезем в групите на Лига Европа, а искаме да направим силен отбор за силен сезон като цяло. Така че не можем да кажем засега дали това е всичко като нови попълнения. Това е напълно нормален процес, може да има и нови, може и да няма", сподели още Аутуори и накрая разкри каква е важността на битката в Грузия. 

"Утре предстои просто един мач, аз работя във футбола от 44 години, така че това е просто поредният мач в моята кариера. Но най-важният мач в моята кариера винаги е следващият", завърши Пауло Аутуори.