Вратарят на Лудогорец Хендрик Бонман говори за предстоящия сблъсък на "орлите" срещу Петрокуб от плейофната фаза на Лига Европа. Българският шампион спечели убедителна първата среща с 4:0 и е на крачка от групите на турнира.

"Срещу Петрокуб трябва да сме внимателни, защото гостуванията в Европа винаги са трудна задача за нас. Искаме да спечелим мача, за да сме сигурни в Лига Европа. По-добре е, когато имаш преднина от 4 гола, но ние сме професионалисти", заяви той.

"Играем срещу играчи от друга държава в Лига Европа. Трудно е, но ще дадем 100 процента от себе си. Захари Сираков внесе нова енергия в отбора. Знаете, че с всеки нов треньор е така. С времето се вижда, че работим добре заедно. Чувствам се добре тук и съм щастлив. Важно е да бъда част от клуба", добави вратарят на Лудогорец.

"Щастлив съм в клуба и със съотборниците си. Ще имаме 8 различни опонента заради новия формат в Лига Европа. За момента не мечтая за конкретен съперник, а просто да бъда част от този турнир", завърши Хендрик Бонман.