Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели, че играчите му трябва да са умни на терена в реванша в Лига на конференциите срещу Сервет. Първата среща в Женева завърши 0:0, реваншът е в четвъртък вечер в Разград. Според опитния специалист утрешният мач предполага различен ритъм, но не толкова разлика като игра. Дерменджиев заяви, че теренът в Женева не е бил добър, ала това не е оправдание за нулевия хикс.

LAP.bg
13 снимки

"Ритъмът утре ще бъде по-различен. Не мисля, че утрешната среща ще бъде толкова различна. Като противници се познаваме добре и се надяваме да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас. Утрешният двубой остава 50 на 50. Сервет е един много добър отбор, добре окомплектован, не му пречи да играе като гост“.


„Трябва да бъдем много умни. Мисля, че това не е достатъчно наистина. Съперникът е добър отбор, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме добри шансове“.


„Теренът в Женева не беше много добър, но не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители“.

„Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички други футболисти са добре. Предпочитам отборът да играе равномерно и като домакин, и като гост. Вкъщи, на този етап, отборът чувства подкрепата и има по-голямо самочувствие", каза Дерменджиев.