Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов говори на официалната пресконференция преди двубоя от груповата фаза на Лига Европа срещу Цървена звезда в Белград утре.

„Винаги е хубаво да радваш децата. Много ще бъде приятна атмосферата, когато има деца на стадиона. Надявам се да им предоставим един хубав мач и да се насладят утре на играта на двата отбора“, каза Десподов.

„Нека оставим така нещата, нека мислят, че са фаворити. Важното е ние как ще играем. Какво мисли противниковият отбор, не трябва да ни интересува нас“, добави той.

„Чувствам се много добре. Да, не успях да тренирам около пет дни, след като се завърнах от националния отбор, но преди това играех всеки три дни мач. Не съм излязъл от игрови ритъм. Чувствам се добре и съм мотивиран. Да говорим на терена“.

„Цървена звезда има невероятна публика, всичко го знаем. Щеше да има доста приятна атмосфера за футбол. За всеки един футболист, който има психиката да играе пред толкова фенове, е приятно. Мен не ми пречи това нещо, даже може би бих се изкефил да играя пред такава публика. Надявам се пак да е приятно и тези деца да създадат някаква атмосфера. Да, не е този мач като пред празни трибуни“.

„Пропускам, случва се. Всеки пропуска. Ако излизаш на голово положение, пропускаш. Готов съм. Нищо не се знае. Може следващите два мача да вкарам 19 гола. Всеки се ядосва, когато пропуска, но е нормално. В играта го има. Да се надявам да започна да отбелязвам повече голове в Европа“, каза още Кирил Десподов.