Срещу Лудогорец крилото на Лудогорец - Кирил Десподов не успя да вкара гол, след като на два пъти топката срещна гредите след негови удари. Той получи и жълт картон, който ще го извади от реванша с Жалгирис след седмица, но остава оптимист за крайния изход на сблъсъка с литовския тим.
"През първото полувреме ни преследваше малшанс пред гола. Има такива дни, когато топката не иска да влезе във вратата. Все пак победихме, 1:0 е позитивен резултат и всичко е в нашите ръце.
 
При първата греда прецених, че е по-добре да вдигна топката високо, защото вратарят може да избие с шпагат, ако е по земя. Не се получи, но който не излиза на положения, той не изпуска.
 
Според мен реваншът ще е много тежък и доста различен от този мач. Играл съм на техния терен, там топката  върви по-бързо. Настилката е тежка, но аз вярвам, че ще успеем да постигнем целта и да  играем в групите на Лига Европа. Все пак няма как да сме спокойни, докато не отстраним съперника", заяви Десподов.

Той коментира и ситуацията с жълтия картон, който ще го извади от реванша в Литва.

"Не съм загубил концентрация при жълтия картон, опитах да спра атаката. Не съм искал да си изкарам жълт картон. Яд ме е, че не мога да помогна в реванша. Има момчета, които ще се справят добре", каза Десподов.